Ahol a filmek jól érzik magukat

2:30

MOZI7 - 2016. február 4.

2016. február 05. - kettoharminc

Jó kis hetünk van - filmek terén biztosan. Több díjakra ítélt alkotást is láthatunk, A visszatérő egyik nagy ellenfeleként beharangozott A nagy dobás is ettől a héttől tekinthető meg a mozikban. Egy korrekt ijesztgetős movie is lesz, valamint a Brooklyn is betoppant, ami jelentősen megpendíti az érzelmi húrjainkat. Jó hét ez, na - nézzük is a termést!

A boldogság titka - El misterio de la felicidad


Bemutató: 2016. február 4.
Korhatár: 12
Rendező: Daniel Burman
Forgatókönyv: Sergio Dubcovsky, Daniel Burman
Főszereplők: Fabián Arenillas, Alejandro Awada, Sergio Boris, Ponchy Brusse
Gyártás: argentin, brazil
Adatlap

Santiago és Eugenio kapcsolata többnek mondható, mint baráti. szavak nélkül is megértik egymást, mindig számíthattak a másikra, nagyon régóta üzlettársak. Egy nap Eugenio nyom nélkül eltűnik, így Santiago elindul megkeresni őt, méghozzá Laurával, Eugenio feleségével. Útjuk során megdöbbentő felfedezéseket tesznek...

Lábjegyzet - ez a koprodukció magában hordoz némi bájt, amit megmagyarázni nem tudunk. Persze ez a comedy, dráma, romantikus mesterhármas bárhová elsodorhatja az egyébként jó alapanyagot, szóval óvatosan kell vele bánni.

A fekete ötven árnyalata - The Fifty Shades of Black


Bemutató: 2016. február 4.
Korhatár: 16
Rendező: Michael Tiddes
Forgatókönyv: Rick Alvarez, Marlon Wayans
Főszereplők: Marlon Wayans, Kali Hawk, Jane Seymour, Mike Epps
Gyártás: amerikai
Adatlap

Christian Black nem egyszerű fickó - ahogy Christian Grey sem volt az. A szürke ötven árnyalata paródiájában az eredeti film kifigurázásának lehetünk szemtanúi, csak most Mr. Black enged be minket abba a bizonyos szobába - és lelkébe egyaránt...

Lábjegyzet - azt hittem, hogy az eredeti film alá már nem nagyon lehet lőni - tévedtem. Szóval, az egyébként is önmaga paródiájává váló moziból csináltak egy ilyen akármit, ami pusztán lovagol azon a 3-4 ponton, amiket kapott. Tőlünk se többet.

A fiú - The Boy


Bemutató: 2016. február 4.
Korhatár: 16
Rendező: William Brent Bell
Forgatókönyv: Stacey Menear
Főszereplők: Lauren Cohan, Rupert Evans, Ben Robson, Jim Norton
Gyártás: amerikai
Adatlap

Greta szeretne pénz keresni, ezért felkeres pár helyet - bébiszitterként szeretne elhelyezkedni. Talál is egy házat, ahová éppen keresnek valakit: egy angliai családnál vállal munkát, de az első találkozás ijesztően alakul, ugyanis akire vigyáznia kellene, az egy 8 éves gyermek képmására készített baba. A háziak szabályokat is szabtak a babával kapcsolatban, amelyeket soha nem szabad megszegni - innentől pedig már ti is tudjátok mi következik...

Lábjegyzet - A visszatérő előtt moziban láttuk a bemutatóját, felkeltette az érdeklődésünket. Jó lenne egy tisztességes horror, az alapanyagra felkaptuk a fejünket, szóval - miért is ne?

A nagy dobás - The Big Short


Bemutató: 2016. február 4.
Korhatár: 16
Rendező: Adam McKay
Forgatókönyv: Adam McKay, Charles Randolph
Főszereplők: Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling, Steve Carell
Gyártás: amerikai
Adatlap

Négy kívülálló észrevette, hogy be fog dőlni a világgazdaság. A bankok, a média, a kormány - sőt, még talán az érintettek sem nagyon vették észre, hogy mi történik körülöttük: a globális válság már ott volt a küszöbön. A négy fickónak támad egy jó ötlete: A nagy dobás - bátor befektetésük azonban a modern pénzügyi világ legsötétebb bugyraiba vezette őket...

Lábjegyzet - ki ne menne el egy Adam McKay filmre? Pláne, ha ilyen a szereposztás, valamint ennyire életszagú a sztori - nem is véletlenül, hiszen életrajzi elemekkel, valóságos tartalommal fűszerezett A nagy dobás. Erősen ajánlott!

Barbie: Titkos ügynökök - Barbie: Spy Squad


Bemutató: 2016. február 4.
Korhatár: 6
Rendező: Conrad Helten
Forgatókönyv: Marsha Griffin, Kacey Arnold
Gyártás: amerikai
Adatlap

Barbie és legjobb barátnői keményen dolgozó tornászokból ügynökökké avanzsálnak. Egy titkos szervezet felfigyel a lányok képességeire, és megbízzák őket, hogy járjanak utána egy drágakövekben utazó tolvajnak.

Lábjegyzet - a gyerkőcöknek lassan jön a tavasz! Szóval a friss levegő ezúttal jobb választás lehet...

Brooklyn - Brooklyn


Bemutató: 2016. február 4.
Korhatár: 12
Rendező: John Crowley
Forgatókönyv: Nick Hornby
Főszereplők: Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson, Michael Zegen, Emory Cohen
Gyártás: angol, ír, kanadai
Adatlap

Ellis többre vágyik, mint ami megadatott neki, ezért otthagyja a családi otthont. New Yorkba költözik, méghozzá a messzi Írországból - 1950-ben pedig ez óriási változásként hatott. Hamar beleéli magát a forgatagba, aztán megérkezik a nagy szerelem: egy bökkenő viszont mégis lesz. A lány múltja nem marad mögötte, hamarosan döntenie kell - két világ és két ember között.

Lábjegyzet - ki ne menne el egy Adam McKay filmre? Pláne, ha ilyen a szereposztás, valamint ennyire életszagú a sztori - nem is véletlenül, hiszen életrajzi elemekkel, valóságos tartalommal fűszerezett A nagy dobás. Erősen ajánlott!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettoharminc.blog.hu/api/trackback/id/tr58363182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása