Ahol a filmek jól érzik magukat

2:30

MOZI7 - 2016. március 31.

2016. március 31. - kettoharminc

A görögök már megint bazi nagy lagzit csapnak, Taaron Edgerton építgeti színészi pályafutását Hugh Jackman mellett, a franciák drámáznak, míg Olga Kurylenko akciózik egy közepes thrillerben. Nézzük, nézzük!

Bazi nagy görög lagzi 2. | My Big Fat Greek Wedding 2


Bemutató: 2016. március 31.
Korhatár: 12
Rendező: Kirk Jones
Forgatókönyv: Nia Vardalos
Főszereplők: Nia Vardalos, John Corbett, John Stamos, Rita Wilson
Gyártás: amerikai
Adatlap

Ian és Toula lánya, Paris agyára mennek a görögök - nem is csoda, hogy a pályaválasztás előtt álló lány minél messzebbre menne a hangos és mindig kíváncsiskodó család elől. A magány jó lenne most Ian és Toula számára is, ugyanis házasságuk picit megkopott, szeretnének kettesben több időt eltölteni. A család természetesen mindenben támogatja őket, néha túlságosan is...Azonban nem várt dolog üti fel a fejét a Portokalos-családban: kiderül, hogy a kőkonzervatív családfő és felesége házassága érvénytelen. A család azonnal a tettek mezejére lép...

Lábjegyzet - Nia Vardalos nosztalgiázni szeretett volna, sikerült is neki - a görögök második felvonásban is legalább annyira szórakoztatóak, mint 2002-ben. Szóval, have fun, mi anno még moziban néztük az első részt!

Eddie, a sas | Eddie the Eagle


Bemutató: 2016. március 31.
Korhatár: 12
Rendező: Dexter Fletcher
Forgatókönyv: Sean Macaulay, Simon Kelton
Főszereplők: Taaron Edgerton, Hugh Jackman, Christopher Walken, Rune Temte
Gyártás: angol, amerikai, német
Adatlap

Eddie hős - no, nem azért, mert óriási eredményeket ért el, hanem azért, mert mindent úgy ért el, amire mindenki büszke lehet: noha kétbalkezes, mégis küzdött, harcolt és edzett, így képviselhette egyedüliként hazáját, a brit színeket az 1988-as Calgary olimpián. A hatalmas nemzet tőle várta, hogy síugrásban büszkeséggel töltse el a szíveket, és Eddie, valamint edzője olyan utat jártak be, amely során megtanulhatták és megmutathatták: a győzelem értéke nem feltétlenül az aranyak számában rejlik.

Lábjegyzet - Taaron Edgerton az egyik kedvenc fiatal színészünk, így jó őt újra látni, viszont nem csak ezért ajánlott a film: szórakoztató, valós elemekre épülő, rendkívül motiváló alkotás, amiben Hugh Jackman és Taaron tökéletesen passzolnak egymáshoz és a témához is.

Emlékek őrzői | Les héritiers


Bemutató: 2016. március 31.
Korhatár: 12
Rendező: Marie-Castille Mention-Schaar
Forgatókönyv: Ahmed Dramé, Marie-Castille Mention-Schaar
Főszereplők: Ahmed Dramé, Ariane Ascaride, Noémie Merlant, Genevieve Mnich
Gyártás: francia
Adatlap

Anne rendkívüli tanár: a kötelező tananyagon túl igyekszik mindenre megtanítani diákjait, így az élet minden területéről szívesen mesél nekik. Komoly szakmai tapasztalata van, pedagógiai érzéke kimagasló: egy napon viszont olyan osztályt kap, akik nem figyelnek semmire, nem tisztelik tanáraikat, ahogy egymást sem. Ezért Anne egy versenyre nevezi be őket, amely a "Gyermekek és tinédzserek a náci koncentrációs táborokban" - a felkészülés és a verseny során a gyermekek személyisége láthatóan és tapasztalhatóan változni kezd...

Lábjegyzet - fontos és jó dráma, mi is nagyon kedveljük azokat az alkotásokat, amelyből látszik, a gyermekek (és tulajdonképpen bárki) számára előremutató dolgokat igyekeznek bemutatni.

Momentum | Momentum


Bemutató: 2016. március 31.
Korhatár: 16
Rendező: Stephen S. Campanelli
Forgatókönyv: Adam Marcus, Debra Sullivan
Főszereplők: Olga Kurylenko, Morgan Freeman, James Purefoy, Jenna Saras
Gyártás: amerikai, dél-afrikai
Adatlap

Alex, a misztikus és kegyetlen tolvaj egy napon szemtanúja lesz egyik társa meggyilkolásának: ekkor kiderül számára, hogy nem minden arról a buliról szólt, amit éppen csináltak. Egy brutális macska-egér játék közepébe csöppent, amelyből menekülnie kell, ha kedves az élete...

Lábjegyzet - mi még nem láttuk, a bemutató alapján egy erős közepes akció-thrillerre gyanakszunk, így a műfaj kedvelőinek biztos jó választás lehet. Majd kiderül...

A bejegyzés trackback címe:

https://kettoharminc.blog.hu/api/trackback/id/tr948549422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása